Klijent za kog osmišljamo celokupno digitalno prisustvo

Već 3 godine se brinemo o digitalnom prisustvu, vizuelnoj komunikaciji i upravljanju budžetom za marketing kompanije Savadeck. Kako je sve to jako teško za prikazati u formi ove stranice, izdvojićemo highlight-ove iz 2022. godine.

27/12/2022

Autor: Alas Digital Studio

Klijent: Savadeck

Trajanje saradnje:
2019. – ongoing

Opis projekta: Savadeck je brend za koji osmišljamo kompletnu marketing strategiju i opertavino vodimo digitalno prisutstvo godinama u nazad. Smišljanje imena, izrada vizuelnog identitea, dizajn sajta, dizajn proizvoda, kreiranje celokupnog sadržaja, sve ppc kampanje i seo optimizacija, vođenje društvenih mreža, brendiranje vozila i prostora, sve ovo i još mnogo toga ima što smo uradili za Savadeck, a čime ne želimo da opteretimo ovu stranicu. Istaknućemo PPC oglašavanje, kao aktivnost uz pomoć koje uspevamo da dupliramo prodaju iz godine u godinu.

Da li biste platili 9 dinara da svako ko gugla proizvod koji prodajete završi na vašem sajtu?

Oglas našeg klijenta mesečno vidi 30.000 korsinika i to po ceni od 1.5 dinar po prikazu, a preko 5.500 potencijalnih kupaca poseti sajt. Za svaku posetu klijent plaća samo 9 dinara!

A samo jedan oglas u kom smo ciljnoj grupi plasirali proizvod na akciji, prikazan je 8 miliona puta!

Cena prikaza je neverovatnih 0.0015 dinara. Odnosno ukupna cena za 8 miliona prikaza i to isključivo potencijalnim kupcima (ne svima) je 1.014 eura, a to je ekvivalent mesečnog zakupa bilborda na Smederevskom putu na kom možda i nema vaših kupaca.

Ovo su rezultati Google Display kampanje u kojoj se baner koji vidite sa leve strane pojavljivao na svim najposećenijim portalima, web sajtovima, oglasnicima, forumima, youtube-u, društvenim mrežama.

A šta je sa onim kupcima koji na interenetu pretražuju, odnosno, guglaju proizvod koji klijent prodaje. To su vrući kupci i skoro sve njih smo uputili na na sajt klijenta tako što se u Search kampanji oglas koji smo kreirali pojavljivao svaki put kada bi neko guglao proizvode iz Savadeck ponude.

Za samo godinu dana imali smo preko 260.000 prikaza ovog oglasa i 47.000 potencijalnih kupaca!

Bitno je pomenuti da Savadeck proizvodi (kompozitne drvene i fasadne obloge) pripadaju najvišem cenovnom rangu u svojoj industriji. Prodaja je kompleksna. Nije implusivna i kupci nekoliko puta razmatraju ponudu i upoređuju je, jer prosečna vrednost kupovine vredi oko 4.000 evra, pa je lead magnet kampanja na Guglu, kao i sam prodajni levak koji smo osmislili dizajniran tako da Savadeck ima nove kupce svakodnevno.

Dizajniranje prostora, web sajta, ambalaže, brendiranje vozila, radnih uniformi i sve što možete videti na Savadeck.com je plod naše zajedničke saradnje

Odnos agencije Alas i Savadeck-a je partnerski. Menadžment Savadeck postavlja ciljeve, mi iz Alasa predlažemo aktivnosti koje će pomoći da se ti ciljevi uspešno reše, na produktivan i efektivan način. To funkcioniše, već godinama, a prednost dugoročne i uspešne saradnje je što se iz nje rađa prijateljski odnos, a to je jedan od naših motiva za rad.

Direktor Savadeck-a i direktor Alasa na pecanju.

Želite da brigu o digitalnom prisustvu vašeg brenda prepustite agenciji?

Za ovo je
potrebno mnogo
poverenja.

Adresa:
Nićifora Ninkovića 74B,
11000 Beograd, Srbija

Telefon:
+381 601474770
Viber & Whatsapp available

E-mail:
office@alas.rs

Adresa: Radovana Simića Cige 11,
11000 Beograd, Srbija

Telefon: +381 677227702
Viber & Whatsapp available

E-mail: office@alas.rs