Dizajn

Dizajn je lice vašeg brenda. Na osnovu njega potencijalni klijenti grade prvi utisak o vama. Želite li da budete lice koje se pamti ili ono koje će zaboraviti čim više ne bude u vidokrugu?

Kreiramo izrazito prepoznatljiv dizajn koji će učiniti da se razlikujete od konkurencije.

Mi smo agencija za vizuelno stvaralaštvo. Naš rad pomaže startup-ovima da postanu brend, a brendovima da postignu nove ciljeve.

Razlikujemo se od drugih jer nam desna i leva strana mozga uvek rade zajedno, tako da naš kreativni proces u potpunosti radi u korist vaših ciljeva.

Logo dizajn

Imate manje od 3 sekunde da pridobijete nečiju pažnju. Logo je temelj vizuelnog identiteta vašeg brenda. Ukoliko se kroz logo jasno vidi čime se bavite, uštedećete na celokupnom godišnjem bužetu za marketing aktivnosti! Zato izrada logoa i jeste proces u kom najviše uživamo!

Vizuelni identitet

Logo je glavni element vizuelnog identiteta, a vizualni identitet je noseći stub vašeg brenda. On je osnovno sredstvo prepoznavanja i izdvajanja od konkurencije. Imali smo priliku da zajedno sa klijentima stvaramo dizajn proizvoda, pakovanja, logoa, kataloga, web sajtova, aplikacija, marketing kampanja i poslovnih prostorija.

Web rešenja

Bilo da Vam je potrebna aplikacija ili web sajt, ukoliko želite da potencijalni kupci odaberu vas, a ne vašu konkurenciju, tu smo da vam pomognemo da to i ostvarite! Kreiramo autentične, vizuelno odvažne platforme, koje su ujedno intuitivne i lake za koršćenje. Sa vašeg sajta ili aplikacije potencijalni klijent neće otići jer ne zna kako da dođe do željenih informacija, a atraktivno vizualno rešenje učiniće da ostane i malo duže.

Dizajn događaja

Vizualni identitet događaja i dešavanja koje organizujete vi, vaša organizacija ili firma, sastoji se od gotovo istih elemenata kao i vizuelni identitet brenda. Bilo da su vam potrebne digitalne ili štampane pozivnice, plakati, brendiranje prostora, ili logo događaja, mi ćemo vam pomoći da ih artikulišete tako da adekvatno odražavaju duh samog dešavanja kao i organizacije koja iza njega stoji. Ne prepuštajte stvari slučaju – dešavanja tog tipa pomažu vama i vašoj firmi da se predstavite u pravom svetlu, a ujedno su i test snalažljivosti i organizacije.

Knjiga standarda

Ne postoji univerzalni odgovor šta je i kako se kreira brend. Svaki brend ima jedinstveni problem i ciljeve i treba mu adekvatno pristupiti. Ono što postoji, u svakom brendu, je uniformisan izgled, boje, tipografija, primena logotipa i sekundarne grafike. Sve to čini vizuelnu komunikaciju kompletnom i lako prepoznatljivom, a ako se odradi kako treba budi odgovarajuće emocije kod ciljne grupe. A emocije su ono što potencijalnog pretvara u vernog klijenta!

 

Naš rad je u potpunosti posvećen ciljevima naših klijenata, a ispod se nalaze neki kojima smo pomogli da svoje priče ispričaju vizuelnim jezikom. Ukoliko su vam potrebne konsultacije u oblasti dizajna možete ih zakazati putem kontakt forme ili naz nazvati na broj telefona.

Reference

Imate pitanje?

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, a odgovor Vam šaljemo u što kraćem roku!

Takođe nam možete pisati na office@alas.rs ili nas kontaktirati telefonom na +381677227702.